Lécfölött

Szponzoroknak

Miért érdemes "LÉC FÖLÖTT®" tanúsított rendezvényt szponzorálni?

Elsődleges célja a "LÉC FÖLÖTT®" Minősítési Rendszernek, hogy garantálja a szabadidősport rendezvények professzionális minőségi szolgáltatásait és hozzájáruljon minden egyes résztvevő elégedettségéhez. A jóminőségű rendezvényekre sokkal több résztvevő fog visszatérni, amelynek imázsépítő és pozitív életvitelre ösztönző hatása elvitathatatlan. 

A szabadidősport- és más rendezvények megvalósításában szerepet játszó támogatók, szponzorok a minősítés alapján meggyőződhetnek a rendezvényszervező felkészültségéről, ezzel biztosíthatják a támogatás nyújtásának sikerét. 

A rendezvényszervezés minőségének fejlődése, a minősítések nyilvánossága hozzájárul ahhoz, hogy az eseményeken nagyobb létszámú résztvevő és több kísérő vegyen részt. 

A nagyobb látogatottság magasabb szponzori érdeklődést vonhat maga után, és növelheti a rendezvények lebonyolításához szükséges szolgáltatók számát és minőségét.

Növelje vállalkozása és márkája megítélését minőségbiztosított szabadidősport-rendezvények és programok támogatásával

A rendezvények minősítésének a marketing értéke is jelentős: egy kiválónak minősített rendezvény támogatása növeli a márkaértéket, a rendezvény látogatói számának növekedésével pedig az ismertségét. 

A minőségi rendezvények támogatásával azokat a vásárlókat, résztvevőket, szervezőket is támogatja, akik elkötelezettek abban, hogy a minőségi szabadidősport - és más rendezvények valósuljanak meg. 

Hirdetési és szponzori médiaajánlat letöltése