Lécfölött

Rendezvényszervezőknek

Milyen előnyökkel jár a "LÉC FÖLÖTT®" tanúsítvány a rendezvényszervezőknek?

Minőségi szabadidősport- és más rendezvények

A "LÉC FÖLÖTT®" minősítő programban való részvétel, hozzásegíti a rendezvényszervezőket a minőségi programok leszervezéséhez, lebonyolításához, a minősítés menete gyakorlatilag kiküszöböli a programszervezés során elkövethető hibákat.

Objektív mérési szempontok

Szakemberek által kidolgozott, alaposan átgondolt minősítési rendszer a lehető legobjektívebb mérési megoldásokkal értékeli a rendezvényeket, ezeknek az ellenőrzését, a rendezvény típusához értő, szakképzett auditorok végzik. 

Rendezvényszervezői tudásbázis

Az auditor nem általános, hanem konkrét a rendezvényre szabott szakmai javaslatokat tesz, az oktatásnak, a folyamatos tájékoztatásnak köszönhetően nagyobb tudással ruházza fel a rendezvényszervezőket, hozzájárulva a magasabb motivációhoz. 

Több látogató a rendezvényeken

Egy jól megszervezett rendezvény alapvetően biztosítja a több résztvevőt, az esemény sikerességét. Mivel objektív szempontok alapján minősíthetők a rendezvények, függetlenül annak fajtájától, méretétől, helyszínétől. 

Növekvő szponzori érték

A minősítés hozzájárul a rendezvényszervezők, szolgáltatók, szponzorok és a közönség közötti bizalom erősítéséhez. Egy minőségi rendezvény attraktív szponzori felületté válik, ami növeli a sajtó érdeklődését is.