Lécfölött

Regisztráció

A minősítés igényléséhez regisztrálja rendezvényét vagy szolgáltatásait a "LÉC FÖLÖTT®" Minősítési Rendszerbe

Csak a "LÉC FÖLÖTT®" Minősítési Rendszer weboldalán regisztrált rendezvények minősítésére van lehetőség. Az online rendszerbe történő regisztráció, a rendezvény sikeres minősítési folyamatban történő felvételét és a díjfizetést* követően kezdheti meg a szabadidősport - és más rendezvény szervezője a minősítési eljárást.

Kinek érdemes regisztrálni

A "LÉC FÖLÖTT®" Minősítési Rendszer célja, hogy a szabadidősport - és más rendezvények szervezői, beszállítói, szponzorai minőségileg megfelelő szabadidősport-rendezvényeket biztosítsanak, a rendszerhez való csatlakozás és "LÉC FÖLÖTT®" rendezvényminősítő útmutató használatával. A tudatos tervezéstől a költséghatékony szervezésen át a tájékoztatásig, minden területre kiterjednek a "LÉC FÖLÖTT®" Minősítési Rendszer irányelvei, amit betartva, minden szinten általánossá válhat az igény a minőségi, megbízható, állandó színvonalú rendezvényekre. 

Rendezvényszervezők

Növelje szabadidősport - és más rendezvényének látogatói számát, minősítse rendezvényét a "LÉC FÖLÖTT®" rendszerbe!

Regisztráció rendezvényminősítésre 

Rendezvényen szolgáltatók

Erősítse imázsát, minősített szabadidősport - és más rendezvények beszállítójaként! 

Regisztráció/Jelentkezés minősített szolgáltatónak 

Szponzorok

Növelje vállalkozása és márkája megítélését minőségbiztosított szabadidősport - és más rendezvények és programok támogatásával! 

Regisztráció

Az online regisztráció előnyei

A "LÉC FÖLÖTT®" Minősítési Rendszer az adminisztráción túl, lehetőséget biztosít a szervezőknek, szolgáltatóknak, szponzoroknak arra, hogy a rendezvényhez kapcsolódó dokumentáció egy személyes, csak a rendezvény szervezőinek elérhető  felületen, egy ellenőrző listával, más iránymutatásokkal együtt legyen. 

ONLINE

Bármikor, bárhonnan elérhető a rendezvény minősítési felülete, így azt folyamatosan elérhető online, ellenőrizhető a rendezvény készültségi foka.

ADMINISZTRÁCIÓ

A rendezvény szervezésekor, tervezésekor létrejött minden dokumentációt egy platformon lehet kezelni, így bármikor az auditorok rendelkezésére lehet bocsájtani.

ÁTLÁTHATÓ

Transzparens rendezvényszervezést és lebonyolítást tesz lehetővé, hiszen a rendezvényhez kapcsolódó minden dokumentáció, ellenőrzési lista egy helyen elérhető.