Lécfölött

Logóhasználati szabályzat

A "LÉC FÖLÖTT®" logó tulajdonosa engedélyével a Minősítő Iroda, amely a logó használatát engedélyezi a "LÉC FÖLÖTT®" minősítést szerzett szervezetek számára az alábbi feltételek teljesülése mellett:

A "LÉC FÖLÖTT®" logó csak az elért minősítés – arany vagy ezüst – színekben, a Minősítő Iroda által rendelkezésre bocsátott formában kerülhet felhasználásra.

A "LÉC FÖLÖTT®" logó használója marketing célokból, külső vagy saját belső dokumentumain, hirdetésekben vagy elektronikus médiumban feltüntetheti a "LÉC FÖLÖTT®" logót kizárólag az adott évben elnyert rendezvénnyel összefüggésben.

A "LÉC FÖLÖTT®" logó használata során kötelező feltűntetni a minősítést elért sportrendezvény nevét és évszámát az Arculati kézikönyvben meghatározottak szerint.

A "LÉC FÖLÖTT®" logó nem használható fel megtévesztő módon másik rendezvénnyel, a szervezettel vagy személyekkel összefüggésben, vagy megtévesztő módon. A logó tartalmának megváltoztatása nem megengedett.

A "LÉC FÖLÖTT®" logó megszerzését követően – szabályosan – korlátlan ideig felhasználható, a Minősítő Iroda minden tanúsított rendezvényről nyilvántartást vezet. Amennyiben a "LÉC FÖLÖTT®" logó szabálytalanul kerül alkalmazásra, annak megszerzése valótlan adatok alapján történt, vagy bizonyítottan visszaélés történik a használatával, úgy a logó használatától a jogtulajdonos képviseletében eljáró Minősítő Iroda megfoszthatja a tanúsított szervezetet, helyesbítések megtételére kötelezheti azt, kártérítést követelhet, nyilvánosságra hozhatja az illetéktelen felhasználást illetőleg bírósághoz fordulhat.

A "LÉC FÖLÖTT®" logó használója köteles a Minősítő Iroda által működtetett Minősítési Rendszer jó hírnevét megőrizni.