Lécfölött

Látogatóknak

Minőségbiztosított szabadidősport-rendezvények és programok az ország bármely pontján

A "LÉC FÖLÖTT®" egy komplex minősítő rendszer, amelynek célja, hogy minél nagyobb számban kerüljenek megrendezésre minőségi szabadidősport - és más rendezvények.

A "LÉC FÖLÖTT®" minősítés garantálja a szabadidősport és más rendezvények magas minőségét, hozzájárul a résztvevők elégedettségének javításához, közvetve a rendszeresen sportolók számának növeléséhez.

A "LÉC FÖLÖTT®" minősítő program égisze alatt, változatos, minden célcsoport és korosztály számára megfelelő mozgásformák és programok kerülnek megrendezésre évszaktól függetlenül.

Programajánlóinkban, rendezvényeink között csak a "LÉC FÖLÖTT®" minősítési folyamatot megkezdő, vagy már a minősítést megszerzett események szerepelnek. A változatos portfólió számos választási lehetőséggel ruházza fel az érdeklődőt az év során, hogy minőségi szabadidősport- vagy más rendezvényeken vegyen részt.

Kiemelt figyelmet kapott a minősítési rendszer kialakításakor a jogszabályi megfelelés, a katasztrófavédelem, az esélyegyenlőség, a környezettudatosság, a társadalmi hozzájárulás és a látogatói elégedettség növelése.